• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Hva er egentlig en steamdusj?

Dame i boblebad

Kort fortalt er det som en en badstu innebygd i et dusjkabinett.
Slik får du spaopplevelsen på eget bad!

Det finnes ulike typer steamdusj å velge mellom: Stående, eller med badekar hvor du kan lene deg tilbake og nyte spatilværelsen hjemme. Du kan justere hvor varmt du vil ha det og hvor lenge du vil at steamen skal være på. Når man er ferdig i steamdusjen er det bare å skru på vannet og ta en forfriskende, deilig dusj.

Steamdusjer har blitt utviklet fra samme teknologi som ble brukt på dampbåter, som antas å ha blitt oppfunnet av det romerske imperiet. En steamdusj er en type dusj hvor en fuktgivende dampgenerator produserer vanndamp som spres i et avgrenset rom, for å hindre at dampen forsvinner ut i rommet som i vanlige dusjkabinett. I tillegg til vanlig damp, gir moderne steamdusjer ekstra funksjoner som takdusj med følelsen av troperegn, fotmassasje eller tilkobling til lydanlegg via blutooth for å kunne spille av musikk fra mobiltelefonen. I løpet av årene har damp blitt brukt til en rekke ulike helsemessige formål. Å bruke varme kilder for en helsebringende effekt på lidelser eller sykdom går langt tilbake i tid, faktisk så langt tilbake som bronsealderen.

Arkeologer har funnet våpen og redskaper datert til denne tidsepoken ved utgravinger i nærheten av varme kilder i Frankrike og Tsjekkia. Selv om det ikke finnes en «kur» for forkjølelse, er damp ofte brukt som en effektiv måte å lindre symptomene på. Se vårt utvalg av steamdusjer her, og skap en helt egen spaopplevelse hjemme. Du får alltid 10 års garanti på steamdusj! Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

 

Se vårt utvalg av steamdusjer her

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.