• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Speil med lys og speilskap

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

1 vare

per side
Bruk synkende rekkefølge

Speil med lys og speilskap er supert for deg som skal gjøre en enkel oppgradering av badrommet, trenger ekstra belysning eller mer oppbevaringsplass. 


Hos Sparmax finner du det meste av baderomsinnredning, også speil og speilskap med og uten lys. Vi har både enkle og doble speil med lys, samt speilskap av svært god kvalitet. Hos oss finner du speil og speilskap som passer inn på både små og store baderom.

 

Nyttige speil og speilskap med lys

La gå at tenåringen hadde brukt mindre tid på baderommet dersom det var uten speil. Men det er vanskelig å forestille seg et bad uten speilet som er et helt nødvendig hjelpemiddel når sminken skal legges, håret skal stelles, skjegget barberes, huden skal pleies og kontaktlinsene plasseres.

Men speil og speilskap er nyttig av andre grunner enn egenpleie. Speil gir også en illusjon av et større baderom og bidrar til å reflektere naturlig lys for å gjøre rommet lysere. Speilet kan også forandre stilen på badet og gjøre det flottere visuelt. 

Ønsker du mer oppbevaring, er et speilskap ypperlig. Spesielt på små bad kan speilskapet virkelig gjøre nytten som skap, speil og baderomsbelysning i ett møbel.

 

Speil med lys som baderomsbelysning

Speil med innebygd lys gir deg en jevn og naturlig belysning mens du bruker speilet. Dette er spesielt nyttig på badet når du sminker deg, barberer deg eller utfører andre ansiktsbehandlinger. 

Ofte krever tradisjonelle og umoderne speillamper egne pærer eller lysrør, noe som kan bruke mye energi, og mange av pærene og lysstoffrørene vil dessuten snart være forbudt. Speil med lys bruker derimot vanligvis LED-teknologi som er mer energieffektivt. LED-lys har lengre levetid, lavere strømforbruk og genererer mindre varme sammenlignet med tradisjonelle lyskilder. 

Flere av speilene med lys har mulighet for dimming, noe som er supert i tilfelle nattlige turer på do når man ikke orker sterkt lys, en roligere og dempet start på dagen og når du ønsker å nyte et bad med stearinlys og badekar.

 

Form og størrelse på speilet

Speilene fra Sparmax finnes i ulike stiler, med og uten rammer og lys, så finn en variant som til din personlige smak og baderomsinteriøret for øvrig.

Vi har store, doble og rektangulære speil og speilskap til familiebadet, men også enkle varianter og stilige runde speil med ledlys.

 

Speil som motstår fuktighet og dugg

Våre baderomsspeil er selvfølgelig laget for å tåle fuktighet, men visste du at flere av speilene hos Sparmax også har en antidugg-funksjon? Ved hjelp av lys og varmetråder som slår seg av og på, forsvinner dugg raskt fra speilet.

 

Velg riktig speil til badet

Formen på speilet kan vurderes ut fra interiøret ellers, men også hvem som bruker badet. Er dere en familie med små og store, kan rektangulære, stående speil eller speilskap gjøre nytten for alle. Er dere kun voksne, bør speilet henges slik at det er luft over hodet på den høyeste beboeren.

 

Speilskap - smart oppbevaring på små bad

Har du et lite baderom, er speilet et ypperlig hjelpemiddel for å få en bedre romfølelse. På små baderom kan det være praktisk at speilet også fungerer som oppbevaring og eventuelt belysning. I speilskapet kan du oppbevare toalettsaker, medisiner, sminke og andre småting, noe som holder baderommet ryddig og organisert.

 

Rask levering fra Sparmax

Handler du speil, speilskap eller andre møbler hos SparMax, får du dem levert rett på døra. 

Vårt transportselskap fokuserer på å redusere antall omlastinger. Dette bidrar til å minimere risikoen for transportskader og sikrer raskere leveringstider.

Du betaler aldri toll eller annet som ikke er inkludert i sluttsummen, og SparMax har fast lav fraktpris hele veien hjem. 

Dersom du foretrekker å se møblene før du kjøper dem, kan du ta turen innom vårt varehus på Hensmoen i Hønefoss. Du kan også handle på nett og hente varene her hvis det passer deg best. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.