• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm

Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm

196x196x66 cm
9 495,-

Dia 196 cm, H 66 cm

Oppblåsbart boblebad for 4 til 6 personer, har hele 140 dyser! Myk opp muskler, slapp av, og la det deilige varme vannet massere din kropp! En fantastisk investering i livskvalitet og hygge for hele familien til en fornuftig pris!

Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 12.12.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 590,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
100121
Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm
Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm Paris Lay-Z-Spa utendørs boblebad dia 196 cm

Deilig utendørs oppblåsbart boblebad - monteres på KUN 10 minutter! Nyt deilige varme bad utendørs med Lay-Z-Spa massasjebad du også!

Paris Lay-Z-Spa er utrolig fleksibelt i bruk! Dette kan du enkelt ta med deg på hytta, på ferie, eller bare hjemme i hagen eller på terrassen - valget er ditt! Våre oppblåsbare spa krever liten plass og er veldig enkelt og raskt å sette opp.

Boblebadet blåser seg selv opp på 2 minutter! Du trenger ikke verktøy for å koble til pumpeenheten. Den kobles enkelt til med skrukoblinger som en strammer for hånd. Du kan så fylle opp badet med vann fra din hageslange, tilsette ønskede kjemikalier og la badet varmes opp til din ønskede temperatur. Så er det bare å hoppe inn og nyte ditt nye Paris Lay-Z-Spa.

Boblebadet kommer med en tykk sittematte inkludert i pakken, noe som gir en deilig sittekomfort. Paris Lay-Z-Spa er svært behagelige og stillegående oppblåsbart spa, her kan du nyte stillheten uten forstyrrelser fra bråkete motorer. Den er utstyrt med propp i bunnen for enkel tømming av vann.

For å holde boblebadet rent og også hjelpe til med å holde din foretrukne varme i vannet, leveres Paris med et tykt isolert lokk som festes med 6 solide stropper når boblebadet ikke er i bruk. Det integrerte digitale styringspanelet er meget enkelt i bruk, så en kan regulere temperatur, massasjestyrke og renseprogrammene men enkle trykk.

En fantastisk investering i livskvalitet og hygge for hele familien til en fornuftig pris!

Nyt 40 graders vann og massasje hele året!!

Ja du leste riktig! Alle våre oppblåsbare spa leveres med frostvakt (Freeze Shield). Selv om varmen er slått av sørger frostvakten at vannets temperatur holder seg mellom 6 og 10 grader. I tillegg er boblebadet også utstyrt med strømsparefunksjon og timer.


Oppblåsbar Paris


 • Tekniske spesifikasjoner:
  - Oppblåsbart boblebad for 4 til 6 personer.
  - Lay-Z-Spa boblebad massasjesystem med 140 dyser.
  - Ekstern stillegående pumpeenhet med digitalt computerpanel med tastelås.
  - Automatisk vannfiltrering med ett stort filter. Ett filter medfølger. Flere kan kjøpes som tilbehør.
  - Utvending mål: 196x66cm.
  - Vannkapasitet: 806L (80% fylt).
  - Vekt med vann: 840kg.
  - Oppvarming 1,5 til 2 grader økning per time. Oppvarming stoppes ved 41 grader.
  - Overtrekk med oppblåsbar heldekkende isolasjonspute som blir liggende på toppen av vannet for å unngå varmetap.
  - Massasjepumpe på 800 Watt.
  - Varmeelement på 2000 Watt.
  - Sirkulasjonspumpe på 50 Watt.
  - Krever 16 Amper kurs.
  - Strømkabel; 4,5m. RCD-beskyttet.
  - Klortablett dispenser (kjemikalier bestilles separat, det skal ikke benyttes klor i pulverform).
  - Opplegg for å koble på hageslange til bunnventil for tømming av spa.
  - Nyhet! LED undervannslys med 7 farger og fjernkontroll. Velg en konstant farge eller auto-fargeskifter. Justerbar lysstyrke.
  - 2 års garanti.
  - CE godkjent.
  - Skandinavisk brukerveiledning.
  - Vekt med emballasje: 40kg.

Generelt:
 • SKU: 100121
 • Antall personer: 4, 5, 6

Oppblåsbart boblebad
Vis all produktinformasjon

Nyt 40 graders vann og massasje hele året!!

Ja du leste riktig! Alle våre oppblåsbare spa leveres med frostvakt (Freeze Shield). Selv om varmen er slått av sørger frostvakten at vannets temperatur holder seg mellom 6 og 10 grader. I tillegg er boblebadet også utstyrt med strømsparefunksjon og timer. Spa slår seg ikke av etter 3 dages inaktivitet som noen tidligere modeller. Nyt 40 graders vann og massasje hele året!

Massasjebadet er produsert av Bestway som er verdens største produsent av oppblåsbare massasjebad. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare båter og annet som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti!

Spaet bruker ekstern pumpeenhet slik at den enkelt kan frakobles og byttes om det skulle oppstå feil, uten verktøy, og uten å tømme badet for vann! Pumpeenheten består av sirkulasjonspumpe, massasjepumpe, varmeelement, computerpanel, jordfeilbryter og temperatursensor. Ingen elektronikk er integrert i selve badet! Du trenger ikke å sende inn hele boblebadet for reparasjon, du får enkelt å greit en ny pumpeenhet levert på døren om det skulle være noe problemer med den. Enklere blir det ikke! Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!
 

Krystallklart vann i flere måneder med våre Spatime rengjøringsmidler
Stillegående, kun 50dB!
Varmeelement på hele 2000 Watt!
Supersterk konstruksjon! Yttervegger er laget i PVC, mens innsiden er laget i sterkt Drop Stitch-materiale, så solid at det er mulig å sitte på veggen uten å bøye den.
CE godkjent for Norge!
Lay-Z-Spa er verdens mest solgte boblebad!
2 års garanti
Rask levering på lagervarer 1-3 dager, eller hent på vårt lager i Hønefoss
Vi selger kun direkte til forbruker og vi har ingen forhandlere!
Hos oss får du hjelpen du trenger, vi har 16 års erfaring med spa og boblebad!


Antall luftdyser:
Fra 2021 har alle spaene blitt testet på nytt for å finne det mest optimale antallet luftdyser for hver størrelse.

Ny pumpe:
Fra 2021 kommer alle HydrojetPro Spa med en helt ny pumpe.

Freezeshield-funksjon (frostvakt):
Fra 2021 vil Freezeshield-funksjonen (frostvakt) brukes på alle HydrojetPro-modellene, og forlenge levetiden til produktet.

Bestway 100121
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.