• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Praktisk dusjhjørne til badet

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

2 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Et dusjhjørne er en rimelig løsning som ofte passer på et lite bad. Hos Sparmax finner du dusjer med og uten bunn.

 

Ved å plassere dusjen i hjørnet frigjør du plass på gulvet, slik at det blir lettere å plassere andre baderomsmøbler. 

Du kan velge mellom tre hovedvarianter av dusjhjørne:

 • Dusjhjørne med bunn
 • Dusjhjørne uten bunn
 • Dusjhjørne med badekar

 

I tillegg har vi forskjellige typer dører i ulike størrelser. I tillegg til ordinære dører, har vi dusjhørne med skyvedør og andre er leddet. For små bad kan det for eksempel være være smart med en hjørnedusj der du kan slå inn dørene mot veggen når du ikke bruker dusjen.

 

Velg størrelse på dusjhjørnet

Hos Sparmax har vi både store og små dusjhjørner. De minste er i størrelsen 70x70 cm og de største er på 110x110 cm. I tillegg kommer avlange dusjhjørner med flere variasjoner i både lengde og bredde. Her finner du garantert et dusjhjørne som passer på ditt bad, uansett størrelse. 

De minste dusjhjørnene gjør det mulig å utnytte plassen optimalt uten å sette inn en dusjløsning som dominerer rommet. Dette er også en god løsning hvis du innreder badet ditt i en minimalistisk stil. 

Store dusjhjørner gir deg muligheten til å skape en luksuriøs dusjopplevelse. Det gir også mer plass til bevegelse, og egner seg også for personer i rullestol eller som trenger en dusjkrakk tilgjengelig. Også på familiebadet kan et stort dusjhjørne være greit hvis to skal dusje samtidig. 

Våre hjørrnedusjer finnes i flere høyder slik at du også kan finne en dusjløsning på et bad i kjelleren eller på hytta hvor takhøyden kan være lavere enn vanlig.

Du finner dusjhjørner i forskjellige design. Hos Sparmax har vi både avrundede, firkantede og avlange dusjhjørner.

 

Dusjhjørne uten bunn 

Hvis du velger et dusjhjørne uten bunn, er det viktig at du vet at det er trygt å dusje rett på gulvflisene. På nye bad er gulvet som regel helt tett.

Her er noen fordeler med et dusjhjørne uten bunn: 

 • Flott estetikk
 • Dusjhjørnet blir tilgjengelig også for personer med nedsatt mobilitet
 • Overgangen mellom dusjområdet og badet blir mer sømløs
 • Det er enkelt å installere

 

Er du usikker på baderomsgulvet, kan et dusjhjørne med bunn være en god løsning på ditt bad.

 

Dusjhjørne med bunn 

Et dusjhjørne med bunn er en trygg løsning uansett bad. 

 • Du slipper å bekymre deg for vannlekkasjer
 • Vannet blir ikke liggende på badegulvet
 • Bunnen er enklere å rengjøre enn flisene
 • Det er komfortabelt å stå i dusjen

 

Dusjhjørne med badekar

Et dusjhjørne med badekar er den ideelle løsningen for familier som ønsker seg en funksjonell og brukervennlig løsning for både store og små. Med denne løsningen kombineres det praktiske med å ha muligheten til å ta en rask dusj med komforten du får i et badekar. 

Med et dusjhjørne med badekar får familien et felles sted for personlig pleie og avslapning. La barna kose seg i badekaret mens du rydder på badet, og tapp så et nytt varmt bad, som du kan synke ned i selv etter barnas leggetid.

 

Husk dusjbatteri og dusjsett

Et dusjhjørne skiller seg fra et dusjkabinett ved at det ikke medfølger dusjbatteri og dusjsett. Du kan gjerne bruke det du eventuelt har fra før av, eller bestill nytt hos oss slik at du har alt du trenger til dusjhjørnet i samme levering.  

 

Renhold og vedlikehold, tips

Godt renhold og vedlikehold av dusjhjørnet er viktig hvis du vil bevare det fint lenge. Her er noen tips til hvordan du tar best vare på dusjhjørnet ditt: 

 • Bruk kaldt vann når du skyller flatene på dusjhjørnet. Dette reduserer mengden kalk som fester seg på veggene.
 • Fjern dusjvann fra glasset med en myk klut eller gummiskrape etter hver dusj.
 • Bruk egnet rengjøringsmiddel i dusjen.
 • Vedlikehold dusjhjørnet skikkelig et par ganger i året. Sjekk at gummilister, pakninger og fuger er i orden.
 • Vi anbefaler vår ABC hygienepakke for dusj og baderom for å holde dusjhjørnet rent og pent - dette er det beste middelet også for kalkbelegg på glassflater.

 

Dusjkabinett, dusjnisje eller dusjhjørne?

Har du bestemt deg for et dusjhjørne, eller vurderer du andre dusjløsninger på badet ditt. Her er noen forskjeller som kan være lurt å få med seg:

Et dusjkabinett er en helt lukket dusjløsning som beskytter både gulv og vegger mot vannsprut. Hos Sparmax finner du dusjkabinett i mange størrelser og med ulike løsninger, fra rene spa-dusjer til dem med et enkelt dusjsett. Hos Sparmax har vi også steamdusjer, massasjedusjer og dusjbadekar.

En dusjnisje består av en eller flere dusjvegger og som regel en dusjdør. Dusjnisjen kan også lages i et avlukke med påmontert dusjdør så du rett og slett får et dusjrom. Dusjnisjen kan lages så stor og så liten som du ønsker. 

Et dusjhjørne utnytter arealet på mindre bad på en god måte, og du kan velge om du vil ha bunn eller ikke. 

 

Montering av dusjvegg

Så lenge vi har dusjhjørnet du ønsker deg på lager, vil du normalt få dusjløsningen levert på døren innen 1-3 dager. Og ønsker du hjelp med montering, kan du bestille dette dersom du bor på Østlandet. Frakt inkluderes i så fall i prisen for montering. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.