• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers levering på lagervarer

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Masse for pengene

Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix

Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix

Rating:
100 % of 100
Normalpris: 13 495,-
NÅ: 9 495,-
Spar: 4 000,-
Costa Rica Kaffesett er et nydelig møbel satt sammen av 2 reclainer stoler med puff og et lite kaffebord med bordplate av herdet glass. Dette er det ypperste en får både når det kommer til design og komfort! Her tar en med kvaliteten på TV stolene sine ut i hagen. Costa Rica Kaffesett leveres i Gråmix, Chocolate eller Naturmix kunstrotting. Putetrekkene er vannavvisende og er UV- beskyttet og har en fantastisk myk komfort. Costa Rica: For de som ønsker det aller beste. Les mer om produktet

Lagervare - Forventet levering innen 1-3 hverdager eller hentes i butikk på Hønefoss

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
200290
Oktobersalg 2021
-30%
Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix
Costa Rica - Recliner ørelappsett i rotting gråmix

Costa Rica Kaffesett er et nydelig møbel satt sammen av 2 reclinerstoler med puff og et lite kaffebord med bordplate av herdet glass. Gruppen leveres i flott gråmix rottingfarge med børstet overflate i finishen. Dette er det ypperste en får både når det kommer til design og komfort! Her tar en med kvaliteten på TV stolene sine ut i hagen. Costa Rica Kaffesett leveres finnes også i Chocolate eller Naturmix kunstrotting. Putetrekkene er vannavvisende og er UV- beskyttet og har en fantastisk myk komfort. Costa Rica: For de som ønsker det aller beste.

Hagemøbel - Costa Rica animasjonPutestoffet er UV-beskyttet og med lysekthet på hele 7! Putene er 8 cm tykke, er vaskbare og har suveren sittekomfort. Aluminiumsrammer i hele møbelet.Rottingfarge: Gråmix ("Brushed wicker")


Vi har hagemøblene eller rettere sagt utemøbler med stuestil. Det er lett og se at utemøbler begynner å ligne mer og mer på stuemøbler. 
Våre møbler har en kvalitet og design som gjør våre produkter er like aktuelle inne som ute. 

Hvordan vet du som kunde om møblene ikke sprekker opp og falmer etter bare et par år? 

Dårlig kvalitet kan være vanskelig å avsløre. Mange produsenter blander inn kritt eller gips for å spare utgifter. Resultatet over tid er at materialet blir porøst og sprekker opp. 
Sjekk om flettverket er stramt. Jo strammere rotting, jo bedre kvalitet 
Det er viktig at rammene består av aluminium som er helsveiset og pulverlakkert. Da kan møblene stå ute i all slags vær hele året i mange år uten å foreta seg noe som helst. 

Dårlig materialkvalitet blir tydelig først etter noen år. I butikken er alle møblene nye, og da ser de jo like fine ut. Derfor er kvalitetsforskjellene vanskelige å få øye på. 

Alle kan skrive en fin produktinformasjon om sine produkter. 
- Vi i SparMax holder vårt kvalitetsløfte. 
- Vi har kompetansen og kunnskapen om hva god kvalitet er. 
- Oss kan du stole på. 

 • 2 x Stoler
  Lengde: 86 cm
  Bredde: 63 cm
  Høyde: 103 cm

  Kaffebord
  Diameter: 50 cm
  Høyde: 65 cm

  2 x Puff
  Lengde: 51 cm
  Bredde: 50 cm
  Høyde: 57 cm

Generelt:
 • SKU: 200290
Vis all produktinformasjon

Vi har polyetylen!

Det finnes feller også når du kjøper kunstrotting, for plast er ikke bare plast.

I kunstrotting snakker vi i hovedsak om tre typer plast:
- PVC
- polypropylen
- polyetylen


Sistnevnte er desidert det beste. Dette er et sterkt og bra plastmaterial som er motstandsdyktig mot vær og temperaturendringer. VI HAR PE, POLYETYLEN!

At kunstrotting er vedlikeholdsfritt, har nok vært en viktig årsak til populariteten. Kvalitetsmøbler i kunstrotting takler all slags vær og vind og kan stå ute hele året. Du trenger ikke bekymre deg for pussing, oljing eller maling. Alt du trenger av vedlikehold, er å gå over med mildt zalovann og hageslangen om møblene skulle bli skitne.

Atleve 200290
Kundeomtaler
Alternative produkter
Copyright © 2018 Sparmax AS. All rights reserved.