• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur

Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur

13 495,-

Idyllisk hagegruppe i høy kvalitet med rundt solid spisebord og komfortable stablebare trådståler i naturfarge. Bord i nydelig «eiketre" imitasjon i solid vedlikeholdsfri HPL kompositt, med solid pulverlakkert aluminiums kryssben.

Les mer om produktet

På lager - Forventet hjemlevering innen 1-3 dager eller hentes i butikk på Hønefoss

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

SKU
200580
Fryst pris
Uslåelig pris!
Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur
Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur Villa - Rund spisegruppe 120 cm med 5 trådstoler i natur

Rund spisegruppe med trefarget HPL-bord 120 cm og 5 komfortable stablebare trådstoler i naturfarge


Med fire stilige HPL-plater i trefarge og solide bein i antrasittfarget aluminium, er dette runde bordet både funksjonelt og estetisk tiltalende.

Rundt spisebord med stilige HPL-plater i trefarge og solide bein i antrasittfarget aluminium, sammen med 5 komfortable stablebare trådstoler i antrasitt farge, er denne spisegruppen både funksjonelt og estetisk tiltalende.

Enten du ønsker å tilbringe avslappende sommerkvelder med venner og familie eller nyte en god bok alene, vil dette runde HPL hagebordet med en diameter på 119 cm være den perfekte følgesvennen din. Med fire stilige HPL-plater i trefarge og solide bein i antrasittfarget aluminium, er dette bordet både funksjonelt og estetisk tiltalende.

HPL (High Pressure Laminate) er et slitesterkt materiale som er motstandsdyktig mot både sol og regn, og det vil se like bra ut år etter år. De tre platene gir deg nok plass til å servere mat og drikke til flere personer samtidig, og de er enkle å rengjøre etterpå.

De solide beina i antrasittfarget aluminium gir bordet et moderne utseende og er svært holdbare, slik at du kan nyte det i mange år fremover. Bordet er også enkelt å montere, og du vil ha det klart på kort tid.

 

Oppdag en helt ny måte å sitte på med våre komfortable trådstoler!

Disse stolene er designet med en unik trådteknologi som gir deg støtte der du trenger det mest, slik at du kan sitte bekymringsfritt i timevis. Med et stilrent og tidløst design, vil disse stolene passe inn i ethvert hjem eller terrasse. Glem tunge og ubehagelige stoler, og velg en trådstol for en opplevelse du ikke vil glemme.

Antall sitteplasser: 5

Farge og materiale: 
- Bord: Trefarget HPL-plater, aluminium i antrasitt
- Stoler: Tråder i naturfarge med beige puter, bein i antrasitt aluminium

Settet inneholder:
- 5 x stoler
- 1 x bord
- Puter tykkelse 6 cm


Stolene kan stables.


 • Spisebord: Diameter: 119 cm, høyde: 72,3 cm

  Stoler: Bredde: 62 cm, dybde: 65,8 cm, høyde: 90,5 cm


  Montering:
  - Stoler: Leveres ferdig montert.
  - Bord: Monteringstid ca. 10-20 min.

Generelt:
 • SKU: 200580
 • Antall personer: 5

Hva er HPL?
- HPL brukes i møbelindustrien for produksjon av benkeplater og arbeidsflater, og den brukes også til fremstilling av dører, gulvbelegg, innvendige og utvendige kledningsmaterialer. HPL plater er laget av laminat som er presset under veldig høyt trykk og varme som gjør at overflaten blir vanntett, og at selve platen blir solid, slitesterk og tåler fukt over lange perioder.
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.