• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur

Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur

291x202x72 cm
18 995,-
Maksimal bredde: 291 cm - Dybde: 202 cm Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 25.08.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

Montering Ønsker du montering? Les her.
For vårt nærområde på Østlandet.

SKU
720695
Uslåelig pris!
Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur
Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur Copenhagen A25 hjørnesofa - Sort ramme - Koksgrå velur

Copenhagen velour sofaen er en drøm for deg som søker en myk og komfortabel møbelopplevelse. Designet er elegant og moderne, med en nydelig koksgrå farge som vil bringe liv til ethvert rom.

Copenhagen velour sofaen er en drøm for deg som søker en myk og komfortabel møbelopplevelse. Designet er elegant og moderne, og vil automatisk bli rommets blikkfang! Sofaen er laget av mykt velourstoff, som gir en luksuriøs følelse for både kropp og sjel. Med en støttende rygg og armlener, samt myke puter, vil du føle deg omsluttet av komfort og hygge.

Det er ikke bare det ytre som imponerer, Copenhagen velour sofaen er også designet med tanke på kvalitet og holdbarhet. Rammen er laget av sterke materialer som sikrer en sterk og stabil base. Samtidig er sofaen enkel å rengjøre og vedlikeholde, slik at du kan nyte den i mange år fremover.

Hvis du ønsker å oppleve den ultimate mykheten og komforten i ditt hjem, bør du velge Copenhagen velour sofaen. Den er et vakkert og funksjonelt møbel som vil bringe en touch av luksus til ditt hjem og gi deg mange behagelige stunder.


Copenhagen kan kjøpes med både sort, og eik rammeverk.

Farge: Koksgrå (Monolith 92)

Rammeverk: Sort

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 35 kg, som er skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 4.

Pilling/Nupping 

Tekstilet har karakter 5 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.


  • Mål:

   Bredde - 291cm

   Høyde (19 cm bein) - 72 cm

   Dybde - 202 cm

   Bredde Divan - 103 cm

   Høyde armlene - 60 cm

   Bredde armlene  -21,5 cm

   Sittedybde - 52 cm

   Sittehøyde - 46 cm

   Bredde sittepute - 80 cm

   Bredde ryggpute - 80 cm

   Tykkelse sittepute - 15 cm

   Tykkelse ryggpute - 20 cm

Generelt:
 • SKU: 720695
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.