• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur

Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur

390x219x80 cm
23 495,-

Lengde: 390 cm - Dybde: 219 cm

Les mer om produktet
Forventet leveringsdato: 29.05.2024

Lastebil Fast lav fraktpris Kr 990,-
Nord-Norge egne satser.

Montering Ønsker du montering? Les her.
For vårt nærområde på Østlandet.

SKU
720676
Uslåelig pris!
Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur
Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur Norefjell D3A U-sofa med sjeselong - Svart velur

Dette er Norefjell - en sofa som kombinerer moderne stil med overlegen komfort. Med sine myke, tykke puter, vil denne sofaen gi deg den ultimate avslappingsopplevelsen, uansett om du vil se en film eller tilbringe tid med familien.

Norefjell sofaen har en sofistikert design som passer perfekt inn i ethvert hjem. Med sine rene linjer og elegante form, vil den gi en touch av stil og komfort til ethvert rom.

Norefjell sofaen er laget av høykvalitetsmaterialer som sikrer langvarig holdbarhet og utmerket kvalitet. Putene er spesielt utformet for å gi deg den beste støtten og komforten, slik at du kan slappe av og nyte tiden hjemme.

Enten du leter etter en stilig sofa til stuen eller en koselig plass til å slappe av og lese, er Norefjell sofaen det perfekte valget. Bestill nå og nyt den komfortable og elegante sofakvaliteten som Norefjell har å tilby!

Tekstil: Sort velur (Adore 67)

Om produktet:

 

Rammeverk

Selve møbelrammene er hovedsakelig bygd opp av solid kryssfiner og heltre med enkelte detaljer av sponplate. Her får du en kvalitetssofa som er solid og holdbar. 

 

Sitteputene

Sittteputene er lagd av HR-skum (High Resiliance) på ca 45 kg, som er over skandinavisk sofa standard. Sitteputene er plassert på toppen av et lag med Nozag-fjærer som sammen skumputen gir deg en sitte- og liggekomfort du kan nyte i time etter time. Merk også at alle putene har avtakbare trekk med glidelås. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvask-program.

 

Ryggputene

I ryggputen er det en sammensetning av fiberballer og kvernet skum. Når disse to blandes oppnår man en mykhet og fasthet som oppfyller de høyeste krav til den beste sittekomfort og holdbarhet. I hver pute er denne skumsammensetningen fordelt over flere kanaler. Dette sørger for at puten vil holde sin opprinnelige form over tid. Dette er en vesentlig fordel sammenlignet med ryggputer uten kanaler som vil falle sammen. Ryggputene er også vendbare. Disse er vaskbare i vaskemaskin på håndvaskeprogram.

 

Tekstiler

Tekstilet vi har valgt å benytte innfrir alle testkrav for “hard bruk”. Les mer om hvilke krav som stilles her.

 

Slitestyrke

Tekstilet har gjennomgått “Martindale®-testen”. Les mer om hvilke krav som stilles her. For å oppnå denne klassifikasjonen må stoffet tåle over 25 000 belastningssykluser.
Adore tekstiltet tåler over hele 88 000!

 

Lysekthet

For å unngå falming som en følge av sollys har dette tekstilet en lysekthet-karakter på 5.

(maksimal score er 5)

Pilling/Nupping 

Tekstilet har  karakter 5 (maksimal score er 5) når det kommer til pilling/nupping. Med andre ord er stoffet tettvevd, tråden er overflatebehandlet og vil verken flise eller avgi løse partikler ved bruk.


 • Bredde - 390 cm

  Høyde (15 cm bein) - 80 cm

  Dybde - 219 cm

  Bredde armlene  - 15 cm

  Sittedybde - 48 cm

  Sittehøyde (5 cm bein) - 45 cm

  Bredde sittepute - 90 cm

  Bredde ryggpute - 90 cm

  Tykkelse sittepute - 23 cm

  Tykkelse ryggpute - 21 cm

Generelt:
 • SKU: 720676
Vis all produktinformasjon
Kundeomtaler
Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.