• check

  10 års garanti

 • check

  1-3 dagers leveringstid

 • check

  365 dagers åpent kjøp

 • check

  Vi tilbyr montering

Filter

Kafésett til uteplassen- perfekt i hager og på terrasser

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Jamaica kaffesett med 2 recliner stoler m/pall og bord 70 cm i antrasitt aluminium
  Jamaica kaffesett med 2 recliner stoler m/pall og bord 70 cm i antrasitt aluminium
  Jamaica regulerbar hvilestolsett for to personer med to reclinerstoler og puffer, og bord dia 70 cm. Laget i pulverlakkert aluminium i fargen antrasitt. Reclinerstolene har en egen regulerbar knapp som du enkelt kan justere seteryggen akkurat slik du ønsker deg. Enklere og bedre kan det ikke bli.
  Rating:
  100%
  9 495,-
  Kommer til lager: 28.06.2024

6 produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge

Et kafésett er midt i blinken hvis du har lyst på to behagelige stoler og et lite bord. Skap en liten oase i et skjermet hjørne av hagen eller på terrassen.

 

Noen ganger er alt man trenger et godt sted for to på uteplassen. Et kafésett er en koselig liten sittegruppe med plass til to. Den består av to stoler og et lite bord, men utover det kan stilen variere mye. Innen denne sjangeren finner du enkle stoler du kan sitte godt på når du spiser, men du finner også komfortable loungestoler du kan lene deg godt tilbake i og bare slappe av.

Hos oss finner du et godt utvalg kafésett uansett hva du er ute etter. Her er det bare å velge seg en favoritt. 


Kafésett med to stoler og lite bord
Kosekroken kafésett i antrasitt

Lag en liten oase med et fint kafésett

Noen kafésett passer best for deg med hage, platting eller en terrasse med god størrelse. Andre varianter har utformingen og størrelsen som passer fint på balkongen. Hos SparMax finner du et kafésett som passer akkurat til din oase.

Ønsker du deg et kafésett hvor du også kan nyte et måltid med en venn eller din kjære, har vi settet Romantik med litt større og høyere bord enn du finner i de andre variantene hos SparMax.

Et kafésett passer også ypperlig hvis du vil ha en sitteplass foran på trammen der du kan nyte morgenkaffen, eller hvis du vil skape en lun og hyggelig liten krok i hagen. 

 

Hagemøbler i forskjellige stiler og materialer 

Hos SparMax finner du kafésett i ulike stiler, materialer og farger. Du kan velge mellom sett med romslige lenestoler med et kafébord mellom, spisestoler, loungestoler og reclinerstoler.

Flere av kafésettene våre inkluderer også puffer eller fotpaller du kan hvile bena på, og med mulighet for å regulere ryggen, kan du strekke deg ut, slappe av og nyte sommeren. 

Stolene leveres med behagelige puter i forskjellig tykkelse, slik at du kan sitte både lenge og godt på uteplassen din. Putene er produsert i vannavvisende materialer, men det anbefales å oppbevare dem innendørs eller i en putekasse i dårlig vær og rå netter. 

Hvis du ønsker en gjennomført stil på alt av utemøbler, har vi både sofagrupper og spisegrupper i samme merker og farger som kafésettene.

 

Kafésett i rotting og aluminium

Flere av våre kafésett er laget av rotting og aluminium. Dette er slitesterke og nesten vedlikeholdsfrie materialer, og du vil dermed kunne glede deg over møblene dine lenge. Kunstrotting er motstandsdyktig mot sopp, råte og vannskader, noe som gjør at hagemøblene tåler norske værforhold uansett hvor du bor i landet. 

Med enkel vedlikehold av hagemøbler i rotting har du utemøbler som holder seg fine i mange år. Dette er med andre ord de ideelle møblene for deg som vil nyte sommeren og ikke ønsker å bruke mye tid på vedlikehold. 

Selv om våre hagemøbler er vedlikeholdsfrie, er det greit å rengjøre dem før sesongen, slik at de holder seg pene så lenge som mulig. Dekk dem gjerne til med et overtrekk til hagemøbler når de ikke er i bruk. Et regntrekk til møblene gir ekstra god beskyttelse mot vær og vind og holder hagemøblene fine enda lengre.

 

Kvalitet og garanti på alle våre utemøbler

Det skal være trygt å kjøpe hagemøbler hos oss, og du skal slippe å bekymre deg over at de går i stykker. Så hos SparMax får du Norges beste garanti på hagemøbler. Du får 10 års garanti på glass, rotting og aluminiumsrammer og to års garanti på regntrekk og putetrekk. 

 

Frakt og levering

For oss er kunden viktigst, og vi vil at du skal være fornøyd med hele reisen – fra kjøp til produktet står ferdig montert på terrassen din. Når du kjøper kafésett hos oss, får du det derfor levert på døra.

Vårt transportselskap sørger for færrest mulig omlastinger, noe som gir mindre risiko for transportskade og raskere leveringstider.

Du betaler aldri toll eller annet som ikke er inkludert i sluttsummen, og SparMax har fast lav fraktpris hele veien hjem. 

Dersom du foretrekker å se møblene før du kjøper dem, kan du ta turen innom vårt varehus på Hensmoen i Hønefoss. Du kan også handle på nett og hente varene her hvis det passer deg best. 

Copyright © 2024 Sparmax AS. All rights reserved.